Näst sista dagen på året

En liten del av mina julklappar. Världens gulligaste pyjamas, body lotion och sminkpenslar. 
Planerna var att åka till Göteborg idag, men orken fanns inte riktigt där när halsont och trötthet hälsade på i min kropp. Nu har jag gosat ner mig i soffan och ska försöka dricka någonting varmt, matlusten är helt borta också.. Virus? 

Dagens fråga

Anonym
Så otroligt fina bilder! Vart redigerar du dina bilder? :)
 
Svar: 
Tackar! Haha, nu kommer ni läsare skratta. Jag redigerar mina bilder på.. mobilen! Laddar alltså över bilderna till datorn, sedan datorn till mobilen och till sist från mobilen till datorn. Har jättebra appar, bland annat en som heter "picfx". Ibland när jag ska lägga till "bokeh" på bilderna så använder jag mig utav appen "bokehful". 
En aning krångligt, men det funkar super för mig! 

Min julafton

Min julafton var fin. Lockat hår, ätit skumtomtar, öppnat klappar, hälsat på tomten och myst med släkten.
Idag blir det ännu lite julmys hemma hos syrran, hoppas ni haft en mysig jul! ♥
 
 

God jul fina läsare

pic: weheartit

Socker över himlen

Förra året var julen en plåga för mig. Jag minns hur besvärad jag var utav allt ätbart som serverades vid jul. Choklad, tomtegröt, lussebullar, knäck, julskinka, köttbullar, pepparkakor, glögg. Jag fick äta med ögonen eftersom fröken anorexia förbjöd mig allt det där som hör julen till.
 
I år, när jag hittat viljan att bli frisk, tänker jag försöka njuta av denna mysiga högtid, även om det är kämpigt ibland med vissa saker. Alla ni där ute med samma (jävliga) problem - försök att njuta av julen nu.
Det är inte samma sak att sitta och titta på när alla skrattar, öppnar julklappar med en viss inlevelse, äter god mat och pratar. Vill bara ge allihop en stor kram och säga att ni är värda alltihop. Det är jag med. 
 

Dan före dopparedan


Jullov

Nu har även jag jullov! Är dock inte riktigt på topp av vissa skäl. Min fina morfar. Får göra det bästa av julen ändå, även om det inte kommer bli som det brukar. 
Idag ska jag försöka fota lite, min kärlek kommer hit och en gran ska köpas. ♥

Onsdag

Förlåt älsklingar. Denna helgen/vecka har jag, i princip, bara tillägnat åt plugg. Nu är två prov gjorda och ett återstår att göras imorgon, SEN går jag på jullov vilket resulterar till bättre uppdatering.
Till Julia som undrade vart tröjan i inlägget under kommer ifrån - den är från Zara! Pussar.

En ny vinterdröm

 

Man kan älska trots att världen är som den är

 Olle Ljungström – Som man bäddar

Feta sulor och glasögonormar

Untitled #45
 
 

En plugglördag

Framför detta ska jag spendera min lördag vid. Har tre prov nästa vecka som måste göras.. Är jag stressad? Ja! 

En julklapp till mig själv

 

Lite frågor

Frida om inlägget "Tolv"
Fin du är! Var kommer tröjan ifrån? :)
Svar: Tack sötnos! Den är från Monki, dock så är den nästan två år gammal.
 
Anonym
Ska du flytta till Varberg? Din blogg är jätte fin!!
Svar:
Nej jag ska inte flytta dit. Åkte till Capio anorexicenter i Varberg på ett "besök" och kände direkt att det var ingenting för mig. Tack så mycket!
 
Anonym
Varför tog du bort ditt senaste inlägg? Man kan bara läsa lite av det på bloglovin men inte hela, :( du är grym, kom ihåg det!
Svar:
Jag ångrade mig snabbt efter jag publicerat inlägget. Jag vill inte ha "anorexistämpeln". Jag vill inte vara "anorexi-Olivia" som driver en blogg. Utan mig som person, vanliga Olivia. Sedan så vill jag helst inte prata om sjukdomen så mycket. Den har tagit tillräckligt mycket med plats redan. Kommer kanske publicera om det när jag känner mig redo! Åh tack så mycket, gud vad det värmer! Kram!
 
Anonym 
Utav ren nyfikenhet (du behöver såklart inte svara om du inte vill), hur såg dina matvanor ut när du åt som minst. Mängd och vad för nåt? Kram, ta hand om dig!
 
Svar:
Detta vill jag helst inte skriva öppet om, eftersom det kan trigga igång absolut vem som helst. Sedan var det ju så olika dagar också, så det är ju svårt att säga "när jag åt som minst". Men en del läkerol har jag ju överkonsumerat i mina dagar kan jag ju säga.. Kram kram!
 

Tolv

Hej fina ni! Har haft lite mycket att göra i veckan. Skola, övernattning med pojkvännen och lite plugg. Längtar tills helg. Längtar tills jullov. 
 

Juligt

Hej på er! Hur har ni det i snön? Har haft en mysig fredag tillsammans med pojkvännen framför X-factor. Idag har vi bakat pepparkakor och pussats hejdå vid tågstationen. Blir förmodligen att jag sticker iväg till honom ikväll, eftersom jag saknar min Felix redan. Ha en bra helg fina läsare.

God kväll

Förlåt för en riktig dålig uppdatering de senaste dagarna. Har bland annat gått i skolan, lunchat med en vän, bakat julgodis och lekt med mina syskonbarn. Ikväll tänkte jag ladda upp för en fredag i salongen och sedan går jag på helg. Kram på er!

Recept

Klicka på bilden för att se receptet!

1 december

Godmorgon. Sista novemberdagen spenderades med Elisabeth med ljus, frukt och film. Så mysigt. Men mysfaktorn är precis lika hög nu - frukost framför julkalendern med pepparkaks-te.